Да отидеш на море без гадже си има по-скоро своите предимства, отколкото своите недостатъци. Ако връзката ви е сериозна или пък е в началото си, една съвместна почивка на море сериозно би опънала отношенията ви. Независимо дали сте с приятели, или сте сами двамата, нещата не са чак толкова розови, колкото ви изглеждат. Навярно ако приемем, че сте в началото на връзката си, всичко е безоблачно и любовта донякъде замъглява трезвия ви разсъдък. Но помислете – морската почивка е време за забавление, освобождаване и извършването на някои лудории, които с гадже посмъртно не можете да направите.

Защо ли? Защото докато танцувате в дискотеката, някой ви е погледнал и половинката ви е изревнувала, че последствията са далеч от забавни. Или пък се забавлявате с момичетата, ако сте с приятелки и „милото“ ви е силно обидено от изоставянето му да кисне сам на плажа или в квартирата. Е, какво забавно има в цялата история тогава, седем или десет дни да потушаваш скандали, да се обясняваш, защо се забавляваш с други хора и като цяло, защо изобщо сте тръгнали заедно. Едно отдалечаване по между ви и отиване на море без гадже си е голям плюс. Освен това, ако приятелят или приятелката ви са луди по вас, те пак ще дойдат където сте, независимо дали сте ги взели със себе си.

Лично от опита ми с тези неща, силно поддържам тезата, че на море се ходи без половинката, до време естествено. Използвайте периода, в който нещата не са чак толкова сериозни и можете да се забавлявате истински и свободно на морето, отивайки там на плажа, на дискотека, или на разходка из града. Каквото и да ме убеждават, че приятелите им не ги ревнуват, не ги спират да излизат с приятелки, няма да им повярвам или пък обратното, жените не мрънкат и не искат цялото внимание за себе си, а ако приятелят им мръдне с момчетата, са готови да го убият или да мълчат до пръсване в знак на обида. Когато сме обвързани сантиментално с някого, ние се съобразяваме с него волно или неволно, искаме или не да си признаем. Държанието ни е по-прибрано и някак си забавлението придобива други измерения, по-тихи и не чак толкова лудешки. Лудориите ни вече са предназначени само за гаджето ни и за никой друг. Ако имате възможност, отидете без гадже на морето. Отидете по женски с най-добрите си дружки или с голяма компания. Ами я се замислете, ако сегашният ви приятел не е любовта на живота ви и вие изпускате шанса да я срещнете на морския бряг или на бара? Докато сме млади и още можем, е по-добре да се забавляваме колкото си искаме, освободени от всичко. Купонът с приятелска компания е много по-як, отколкото вялото парти на двойките на морето. Ако пък вие сте единствената двойка в компанията, Бога ми много конфузна ситуация. После, когато дойдат децата, семейните почивки и тревогите на семейното ежедневие, ще ви се ще да върнете времето назад, за да полудувате сами на морето, но категорично не може, уви! Ако сте млади, позволете си почивка на море без гадже. Здравословно е за връзката ви, ще я изпита.

Вариантите са два – или ще я заздрави, или ще я разруши. Ако срещнете някого, който спира сърцето ви, значи не сте с подходящия човек. Понякога, доста пъти, грешим в преценката си. Ако ли пък не можете да спрете да мислите за гаджето си, то май нещата са доста сериозни. Откъдето и да погледнем нещата, да отидете на море без гадже, си е плюс и за самия купон, и за връзката ви, и за отстояване на личното ви пространство, и за изпитване на силата на любовта ви….Големите хора затова са големи – могат да преценяват сами действията си. Помислете дали причините, споменати до тук, работят във ваша полза и  решете как ще прекарате морската си почивка това лято. Приключението ви очаква!


beach-sun-bikini-friend-girl-girls-hats-favim-com-57089_large

Носталгията по отминалото лято

Как да превъзмогнем постваканционната депресия Нерядко хората с динамичен работен режим ...
fishing-03

Състезание по “пиян” риболов

Спокойно можем да кажем, че алкохолът не е препоръчителен за ...
maxresdefault-2

Най-страшната водна пързалка в света!

Водната пързалка "Zero G" в Action Park се намира в ...
fitness-water-sports

Водните спортове, които задължително трябва да пробвате това лято.

Водните спортове, които могат да се практикуват в България, са доста ...
rila-lakes-2

Хайде в планината!

Ако ви е омръзнало да ходите на море през лятото ...

Най-готините барчета на морето

Барчета на морето има много, но тези разположени по плажната ...

Отговори