27-годишният Jonathan Quiñonez, отегчен от застиналия живот на ежедневието, напуска работа и решава да обиколи света. Продава колата си и заминава за Куба, от където започва приключението му.

Той обаче се сблъсква с проблема на трудната комуникация и трудното общуване с близки и семейство, толкова свикнал със сигурния достъп до интернет. Затова той решава да създаде страница в инстаграм с името “momimfine”, в която да качва свои снимки в опасни ситуации с посланието: “Мамо, добре съм!” Дали с табела, надпис върху камък, или по ръцете си, той открива начин да предаде своето послание, за да покаже, че светът е едно прекрасно място и в същото време да съобщи, когато може, че всичко е наред с неговото пътуване.

Забавната ирония в неговите снимки радва хората, а Джонатан споделя своите приключение вече не само с близките си, ами с целия свят.

За жалост със събраните пари за това околосветското пътуване с неясна посока, Джонатан ще издържи само до края на лятото. Затова той търси спонсориране, за да може да продължи свежата си идея, да види и изживее красотата на всички страни и култури, да я сподели с хората и да докаже, че светът е едно чудно място, изпълнено с чар!

#skydiving #sky #MomImFine #skylovers #mexico #travel

A post shared by Jonathan Kubben Quiñonez (@momimfine) on

Има ли желание, има и начин! Силно подкрепяме страстта на Джонатан и призоваваме всички, които от край време мечтаят за пътуването на дните си, да спрат да се оправдават, а да хванат момента и да поемат по пътя на своето лично приключение. Пожелаваме и успех на Джонатан с намирането на спонсорство!

Trinidad – Cuba with @davidb00t #momimfine #cuba #trinidad #travel

A post shared by Jonathan Kubben Quiñonez (@momimfine) on


Rosie2006_May_29_097

С куче на море

С куче на море, интересно, нали! Навярно малко от нас ...
Traveler woman with backpack at the lake

За седмица на море с под 100 лева

Можем ли наистина да изкараме една седмица на родното Черноморие ...
kids-on-beach

С деца на море? Да или Не.

С деца на море? Дали да вземем децата на море ...
maxresdefault

Най-добрите телефони за плажа

Телефони за плажа, които да издържат на слънцето, солената вода ...
amazing-slip-and-slide-canyon-ftr

Водна пързалка от скалите

Тъй като напоследък времето все още не може да реши ...
HNCK8404

Изпитание: един месец без Facebook

Дали можем да съществуваме без Facebook и постоянното му използване? ...

Отговори