Ако ви е писнало всеки петък да сте в Петък (надали), или просто ви мързи, ето няколко алтернативи.

Навярно много от нас са се замисляли – какво да правя петък вечер? Независимо дали сте тийнейджъри, романтична двойка, семейство или група приятели, този въпрос ви е минавал поне веднъж през ума. Ако започнем да класифицираме възможностите, то ще се окаже, че доста алтернативи ни очакват и разнообразие от дейности е на наше разположение. Нека се опитаме да ви дадем няколко стандартни и същевременно много забавни опции за добро изкарване на петъчните вечери!

Кино Вечер – едно стандартно, но много приятно и отпускащо занимание. Независимо дали сте група добри приятели, семейство или двама влюбени, една кино вечер може да бъде много отпускаща и интересна. Какво по-хубаво от това да си направим пуканки вкъщи и да гледаме интересен филм. Ако пък сте любители на широкоекранното кино, отидете на кино в МОЛ. След дългата и напрегната работна или учебна седмица, една кинопрожекция в петък вечер ще ви зареди положително за уикенда.

Пижамено парти с приятели – една малко нестандартна идея, като че ли предназначена само за по-малките, но съвсем не е така. По-порасналите също могат адски много да се забавляват с едно пижамено парти и организацията му. За целта поканете добри приятели или приятелки, набавете си любима храна и си облечете пижамите! Може да слушате музика, да танцувате, да си направите домашно караоке и да правите любими момичешки/момчешки неща. Не е нужно да ги изброяваме, вие добре си знаете какви. 😉 Петък вечер може да се превърне в уникално забавление с едно пижамено парти и бой с възглавници.

Вечер, прекарана навън – много хора чакат да мине цялата седмица и да дойде петък, когато вечерта ще излязат и ще се отпуснат и забавляват. Вариантите на тази опция са доста и зависят от личните ви предпочитания. Нека изброим едни от най-популярните:

  • Вечеря навън – една вечеря навън в любим ресторант или на ново и интересно място действа отлично на умореният ни от седмичния график ум. Може да посетите пицария, рибен ресторант, индийски, китайски или традиционно български. След няколко отпускащи питиета и хубава вечеря, може и да решите да продължите купона на бар или дискотека.
  • Излизане на дискотека, бар или караоке – куп студенти, ученици и тийнейджъри очакват петъчната вечер, за да се забавляват и да се срещнат с приятели в дискотеката или бара. Не е нужно да посещавате стандартно претъпканите дискотеки, пълни с непознати. Някои предпочитат по-спокойната обстановка на баровете и клубовете с подходяща любима музика. Ако харесвате музиката наживо, то идете на клуб с жива музика и се насладете на любимите си ритми. Любителите на пеенето могат да посетят караоке бар. Това е едно уникално забавление, което ви зарежда с адски много положителна енергия.
  • Срещи в Борисовата (или твоя местен парк) – много хора обичат да излязат навън сред природата, да спортуват, да се срещнат с приятели и да водят дълги и интересни разговори. За целта градските паркове са идеално място за срещи петък вечер. Те обикновено имат фитнес зони със уреди, малки кафенета, картинги, улични уроци по зумба и какво ли още не. Една лятна вечер в градския парк е емоционално, динамично и зрелищно преживяване.

Курсове по интереси – както вече споменахме, петък е краят на една дълга и изморителна седмица. Много хора, който нямат време през работната седмица и до късно са затънали в работа или учене, предпочитат петъчната вечер, за да отидат на уроци по танци, йога курсове, курсове по дизайн, или каквито искате още неща. Тези занимания, освен градивни, са много забавни и освобождаващи. Срещат ви с много нови и интересни хора и ви зареждат с енергия за новата седмица.

Пътешествие – тази опция е малко практикувана, но е една от най-авантюристичните и положителни усещания, които можете да си представите. Просто си взимате малко багаж или никакъв, мятате се на колата и тръгвате в произволна посока. Можете да отидете на планина наблизо, да решите да отидете до морето за уикенда, или просто да си отидете на село. Последното, макар и стандартно, си е цяло преживяване за някои. Много тийнейджъри чакат с нетърпение петък вечер, за да отидат на село и да срещнат приятели в дискотеката. Ако още не сте се решили, по-долу ще намерите идеи за интересни дестинации. 

Места, които няма да повярвате, че са в България

Какво да правим петък вечер е въпрос на личен избор и би следвало да правим каквото ни харесва. Но каквото и да правите, едно е сигурно, забавлявайте се и се отпуснете. Една петъчна вечер е за това да разтоварите натрупаното седмично напрежение, да се отпуснете и да се заредите с енергия! И ако все още не можете да решите, следвайте старата българска поговорка – петък в Петък!


HNCK8404

Изпитание: един месец без Facebook

Дали можем да съществуваме без Facebook и постоянното му използване? ...
domoreto

Пътуване на стоп за начинаещи

Причините за пътуване на стоп са основно две: по-малко разходи ...
road_and_ladies_legs_by_eckkko-d5atvm4

Какво да правим на морето, когато вали?

Когато вали, какво може да правим на морето? На всеки ...
Traveler woman with backpack at the lake

За седмица на море с под 100 лева

Можем ли наистина да изкараме една седмица на родното Черноморие ...
maxresdefault-2

Най-страшната водна пързалка в света!

Водната пързалка "Zero G" в Action Park се намира в ...
Rosie2006_May_29_097

С куче на море

С куче на море, интересно, нали! Навярно малко от нас ...
  1. Google

    Although sites we backlink to below are considerably not related to ours, we really feel they’re in fact worth a go through, so possess a look.

Коментарите са забранени.