Барчета на морето има много, но тези разположени по плажната ивица са най-голямата радост за окото. Море без барчета и дискотеки е, като ястие без сол, за повечето млади хора. Няма нищо по-хубаво да се разположиш удобно на един плажен бар и да забравиш за времето с коктейл в ръка. Можеш и безплатен Wi-Fi да ползваш за ултра модерния си телефон, та да разцъкаш набързо социалния си профил. Така хем си на моренце, хем на бар, хем в мрежата да видиш кой, какво и защо прави. Ако се спуснем с поглед по плажа на Черноморието, от Варна до Созопол, през Смокиня и Лозенец, та чак до Арапя, Синеморец и Варвара има страшно готини плажни барчета, които Лятото са център на бурен живот. Те врят и кипят под палещите лъчи на слънцето, свидетели на много смях, шумна музика, компании от млади хора по бански и морски бриз… Ето и едни от ултра готините барчета на морето, които събрахме за вас и всички те са на плажа естествено:

Варна, Cachaca – един сравнително нов плажен бар, който носи енергията и заряда на бразилската фиеста. Намира се на Южния Варненски плаж, точно до водната пързалка. Ако искате да се изтегнете удобно и със заровени в пясъка крака да пиете коктейли и да слушате музика, то тук е мястото. Можете да заложите на разнообразна музика от рода на соул, реге, RnB и бг банди.

Варна, Makalali – едва ли трябва много да ви убеждаваме, да посетите култовия плажен бар в Морската градина на Варна. Деня тук си минава айляк и всичко е слънце, море, коктейли, фрапета и музика. Вечерта обаче е друго, партито с пълна сила се развива на бързи обороти, а през уикендите техно феновете са на почит.

Шкорпиловци, Campo –  любители ли сте на дивата красота и екстремното? Ако да от многото барчета по морето, това е вашето. Освен бар тук е и сърф училище, така че ако сте отегчени от излежаване и пиене на прохладни коктейли, може да посърфирате малко. Вечер електронното парти ще ви погълне изцяло.

Слънчев бряг, Bedroom Beach – каквото и да кажем, ако не включим Съни Бийч в класацията си за плажни барове, значи то никаква класация не сме направили. Тук всеки един плажен бар е хипер популярен и посещаван.  Но все пак искаме да ви предложим разнообразни дестинации, затова ще ви предложим две от най-готините барчета на морето тук. Едното е Bedroom Beach. За нула време то се превърна от малко място с басейн, в бар от ранга на Ibiza и лукса тук определено е много голям. Само ще споменем охладено шампанско и дефилета по бански и ще оставим останалото на въображението ви…

Слънчев бряг, Brilliantine – това е емблематичен клуб по морето и несъмнено е много готин, друг е въпросът, кой може да си позволи и кой не. Тук можете удобно да се изтегнете на балдахините и да се отдадете на нищоправене по цял ден. Има музика на живо с готини български групи, шумни Hip-hop партита и DJ такива. Един от най-свежите барове по Черно море.

Къмпинг Градина, La Mouche – от барчета по морето с голяма популярност, това се слави със своя романтизъм. Тук може да видите едни от най-прекрасните заливи, където жаркото слънце, бива угасявано в морското безбрежие. Сериозно, като на картичка си е! Можете да пиете мохито и то едно от най-добрите по морето, да слушате хаос и да се наслаждавате на деня и нощта.

Созопол, La Maison – един бар за любителите на яхтите и още нещо… Ако ви се иска да видите събрани на куп известни стилисти, редактори, фотографи и красиви момичета в работна среда, отпускайки с коктейли същевременно, то мястото е именно тук. Ако сте тръгнали на лов за знаменитости ето къде да отидете.

Приморско, Beach Bar Deep – барчета на морето със слава на места за почивка и забавление много, но в Приморско това е култово и ако посетите града, дори само заради него няма да сгрешите. Свежи хора, свежа музика и най-доброто „Блъди Мери“ по цялото Черноморие.

Лозенец, Hacienda Beach – свежа напитка, супер готина обстановка и тераски с удобни канапета, накацали по живописен залив. Ако сте в Лозенец или просто минавате си заслужава да се освежите тук и да се насладите на добра музика. Купоните вечерно време са прословути, а задръжките малко, както навсякъде по морето.

Варвара, Wake Up – диви партита сред девствена природа и едно адски добро заведение от барчета на морето. За кратко време, то се превърна в любимо място на феновете на природата и готината музика. DJ партитата тук са меко казано велики и всеки ден е изпълнен с море, слънце и спокойствие, а всяка нощ с диви партита. Ако Август имате път насам, то сте уцелили пика на сезона и ще станете част от най-якото парти по морето!


11620081535_05a8cd1bbf_b

Джулай морнинг 2016 – къде какво се случва?

Ако Джулай морнинг е повод да не си лягаш цяла ...
69b419d5575c093cc11781cdd93ba1bc

Лодка парти на суперяхтата “Черен Лебед”

Досега не сме били на големи яхти, но на тази ...
beach-reads

Топ 6 книги, които да четете на плажа

Като че ли през лятото е масова практика да лежиш ...
Traveler woman with backpack at the lake

За седмица на море с под 100 лева

Можем ли наистина да изкараме една седмица на родното Черноморие ...
looking out of the window

Защо да споделя пътуване?

Здравейте. Тъй като идеята за споделени пътувания не е много популярна в ...
Созопол

Какво се случи със Созопол?

Навярно много от нас си задават въпроса, какво се случи ...

Коментарите са забранени.