Барчета на морето има много, но тези разположени по плажната ивица са най-голямата радост за окото. Море без барчета и дискотеки е, като ястие без сол, за повечето млади хора. Няма нищо по-хубаво да се разположиш удобно на един плажен бар и да забравиш за времето с коктейл в ръка. Можеш и безплатен Wi-Fi да ползваш за ултра модерния си телефон, та да разцъкаш набързо социалния си профил. Така хем си на моренце, хем на бар, хем в мрежата да видиш кой, какво и защо прави. Ако се спуснем с поглед по плажа на Черноморието, от Варна до Созопол, през Смокиня и Лозенец, та чак до Арапя, Синеморец и Варвара има страшно готини плажни барчета, които Лятото са център на бурен живот. Те врят и кипят под палещите лъчи на слънцето, свидетели на много смях, шумна музика, компании от млади хора по бански и морски бриз… Ето и едни от ултра готините барчета на морето, които събрахме за вас и всички те са на плажа естествено:

Варна, Cachaca – един сравнително нов плажен бар, който носи енергията и заряда на бразилската фиеста. Намира се на Южния Варненски плаж, точно до водната пързалка. Ако искате да се изтегнете удобно и със заровени в пясъка крака да пиете коктейли и да слушате музика, то тук е мястото. Можете да заложите на разнообразна музика от рода на соул, реге, RnB и бг банди.

Варна, Makalali – едва ли трябва много да ви убеждаваме, да посетите култовия плажен бар в Морската градина на Варна. Деня тук си минава айляк и всичко е слънце, море, коктейли, фрапета и музика. Вечерта обаче е друго, партито с пълна сила се развива на бързи обороти, а през уикендите техно феновете са на почит.

Шкорпиловци, Campo –  любители ли сте на дивата красота и екстремното? Ако да от многото барчета по морето, това е вашето. Освен бар тук е и сърф училище, така че ако сте отегчени от излежаване и пиене на прохладни коктейли, може да посърфирате малко. Вечер електронното парти ще ви погълне изцяло.

Слънчев бряг, Bedroom Beach – каквото и да кажем, ако не включим Съни Бийч в класацията си за плажни барове, значи то никаква класация не сме направили. Тук всеки един плажен бар е хипер популярен и посещаван.  Но все пак искаме да ви предложим разнообразни дестинации, затова ще ви предложим две от най-готините барчета на морето тук. Едното е Bedroom Beach. За нула време то се превърна от малко място с басейн, в бар от ранга на Ibiza и лукса тук определено е много голям. Само ще споменем охладено шампанско и дефилета по бански и ще оставим останалото на въображението ви…

Слънчев бряг, Brilliantine – това е емблематичен клуб по морето и несъмнено е много готин, друг е въпросът, кой може да си позволи и кой не. Тук можете удобно да се изтегнете на балдахините и да се отдадете на нищоправене по цял ден. Има музика на живо с готини български групи, шумни Hip-hop партита и DJ такива. Един от най-свежите барове по Черно море.

Къмпинг Градина, La Mouche – от барчета по морето с голяма популярност, това се слави със своя романтизъм. Тук може да видите едни от най-прекрасните заливи, където жаркото слънце, бива угасявано в морското безбрежие. Сериозно, като на картичка си е! Можете да пиете мохито и то едно от най-добрите по морето, да слушате хаос и да се наслаждавате на деня и нощта.

Созопол, La Maison – един бар за любителите на яхтите и още нещо… Ако ви се иска да видите събрани на куп известни стилисти, редактори, фотографи и красиви момичета в работна среда, отпускайки с коктейли същевременно, то мястото е именно тук. Ако сте тръгнали на лов за знаменитости ето къде да отидете.

Приморско, Beach Bar Deep – барчета на морето със слава на места за почивка и забавление много, но в Приморско това е култово и ако посетите града, дори само заради него няма да сгрешите. Свежи хора, свежа музика и най-доброто „Блъди Мери“ по цялото Черноморие.

Лозенец, Hacienda Beach – свежа напитка, супер готина обстановка и тераски с удобни канапета, накацали по живописен залив. Ако сте в Лозенец или просто минавате си заслужава да се освежите тук и да се насладите на добра музика. Купоните вечерно време са прословути, а задръжките малко, както навсякъде по морето.

Варвара, Wake Up – диви партита сред девствена природа и едно адски добро заведение от барчета на морето. За кратко време, то се превърна в любимо място на феновете на природата и готината музика. DJ партитата тук са меко казано велики и всеки ден е изпълнен с море, слънце и спокойствие, а всяка нощ с диви партита. Ако Август имате път насам, то сте уцелили пика на сезона и ще станете част от най-якото парти по морето!


6359342369717232031540997353_635861624034576615-1425716994_roadie

Ще бъде ли забранено споделеното пътуване в България?

Ще бъде ли забранено споделеното пътуване в България е въпрос, ...
1poolofdeath

Басейнът на Смъртта

"Басейнът на Смъртта" се намира на Хавайските острови и е ...
fishing-03

Състезание по “пиян” риболов

Спокойно можем да кажем, че алкохолът не е препоръчителен за ...
11620081535_05a8cd1bbf_b

Джулай морнинг 2016 – къде какво се случва?

Ако Джулай морнинг е повод да не си лягаш цяла ...
climbing

Най-добрите дестинации за катерене в България.

В България има много маршрути и дестинации за катерене. Богатството ...
os-harry-potter-quidditch-skydivers

Игра на куидич в небето!

Феновете на книгите и филмите на Дж. К. Роулинг за ...

Коментарите са забранени.