Ако ви е писнало всеки петък да сте в Петък (надали), или просто ви мързи, ето няколко алтернативи.

Навярно много от нас са се замисляли – какво да правя петък вечер? Независимо дали сте тийнейджъри, романтична двойка, семейство или група приятели, този въпрос ви е минавал поне веднъж през ума. Ако започнем да класифицираме възможностите, то ще се окаже, че доста алтернативи ни очакват и разнообразие от дейности е на наше разположение. Нека се опитаме да ви дадем няколко стандартни и същевременно много забавни опции за добро изкарване на петъчните вечери!

Кино Вечер – едно стандартно, но много приятно и отпускащо занимание. Независимо дали сте група добри приятели, семейство или двама влюбени, една кино вечер може да бъде много отпускаща и интересна. Какво по-хубаво от това да си направим пуканки вкъщи и да гледаме интересен филм. Ако пък сте любители на широкоекранното кино, отидете на кино в МОЛ. След дългата и напрегната работна или учебна седмица, една кинопрожекция в петък вечер ще ви зареди положително за уикенда.

Пижамено парти с приятели – една малко нестандартна идея, като че ли предназначена само за по-малките, но съвсем не е така. По-порасналите също могат адски много да се забавляват с едно пижамено парти и организацията му. За целта поканете добри приятели или приятелки, набавете си любима храна и си облечете пижамите! Може да слушате музика, да танцувате, да си направите домашно караоке и да правите любими момичешки/момчешки неща. Не е нужно да ги изброяваме, вие добре си знаете какви. 😉 Петък вечер може да се превърне в уникално забавление с едно пижамено парти и бой с възглавници.

Вечер, прекарана навън – много хора чакат да мине цялата седмица и да дойде петък, когато вечерта ще излязат и ще се отпуснат и забавляват. Вариантите на тази опция са доста и зависят от личните ви предпочитания. Нека изброим едни от най-популярните:

  • Вечеря навън – една вечеря навън в любим ресторант или на ново и интересно място действа отлично на умореният ни от седмичния график ум. Може да посетите пицария, рибен ресторант, индийски, китайски или традиционно български. След няколко отпускащи питиета и хубава вечеря, може и да решите да продължите купона на бар или дискотека.
  • Излизане на дискотека, бар или караоке – куп студенти, ученици и тийнейджъри очакват петъчната вечер, за да се забавляват и да се срещнат с приятели в дискотеката или бара. Не е нужно да посещавате стандартно претъпканите дискотеки, пълни с непознати. Някои предпочитат по-спокойната обстановка на баровете и клубовете с подходяща любима музика. Ако харесвате музиката наживо, то идете на клуб с жива музика и се насладете на любимите си ритми. Любителите на пеенето могат да посетят караоке бар. Това е едно уникално забавление, което ви зарежда с адски много положителна енергия.
  • Срещи в Борисовата (или твоя местен парк) – много хора обичат да излязат навън сред природата, да спортуват, да се срещнат с приятели и да водят дълги и интересни разговори. За целта градските паркове са идеално място за срещи петък вечер. Те обикновено имат фитнес зони със уреди, малки кафенета, картинги, улични уроци по зумба и какво ли още не. Една лятна вечер в градския парк е емоционално, динамично и зрелищно преживяване.

Курсове по интереси – както вече споменахме, петък е краят на една дълга и изморителна седмица. Много хора, който нямат време през работната седмица и до късно са затънали в работа или учене, предпочитат петъчната вечер, за да отидат на уроци по танци, йога курсове, курсове по дизайн, или каквито искате още неща. Тези занимания, освен градивни, са много забавни и освобождаващи. Срещат ви с много нови и интересни хора и ви зареждат с енергия за новата седмица.

Пътешествие – тази опция е малко практикувана, но е една от най-авантюристичните и положителни усещания, които можете да си представите. Просто си взимате малко багаж или никакъв, мятате се на колата и тръгвате в произволна посока. Можете да отидете на планина наблизо, да решите да отидете до морето за уикенда, или просто да си отидете на село. Последното, макар и стандартно, си е цяло преживяване за някои. Много тийнейджъри чакат с нетърпение петък вечер, за да отидат на село и да срещнат приятели в дискотеката. Ако още не сте се решили, по-долу ще намерите идеи за интересни дестинации. 

Места, които няма да повярвате, че са в България

Какво да правим петък вечер е въпрос на личен избор и би следвало да правим каквото ни харесва. Но каквото и да правите, едно е сигурно, забавлявайте се и се отпуснете. Една петъчна вечер е за това да разтоварите натрупаното седмично напрежение, да се отпуснете и да се заредите с енергия! И ако все още не можете да решите, следвайте старата българска поговорка – петък в Петък!


jeff_3033974b

Защо е по-опасно да си вкъщи, отколкото да пътуваш?

Дали и защо е по-опасно да сме вкъщи, отколкото да ...
12

Да пътуваш с непознат

Замисляли ли сте се какво е чувството да пътуваш с ...
Interesno

10-те най-интересни места на българското Черноморие

Дойде време и за море, а вие навярно все още ...
BG_beach

10-те най-добри плажа в България

Кои са десетте най-добри плажа по Черноморието ни в България? ...
video

Море в кухнята

Ако не можете да отидете на море, предлагаме една интересна ...
maxresdefault-4

Една кофти шега на плажа

Как познаваме добрите приятели? Ами те са тези, с които ...
  1. Google

    Although sites we backlink to below are considerably not related to ours, we really feel they’re in fact worth a go through, so possess a look.

Коментарите са забранени.